Wat is Good food for you ?

Iets wat goed is mag best ontzettend lekker zijn. Biologische wijnen, zachte Nederlandse witschimmelkaas uit de streek, verse groenten en fruit – en zelfs gezouten boter die smaakt zoals je niet wist dat boter kon smaken. Geen toegevoegde rommel, 100% puur en vooral lekker. Oja, en elke dag het lekkerste brood van het Vlaamsch Broodhuys. Heb je al trek?

Het zou toch wat zijn. Je woont of werkt vlakbij een plek met de meest biologische, lekkere en verse producten, maar je bent er nog nooit geweest. Kom langs! check onze winkeladressen voor de Good food for you bij jou in de buurt.

Good Food For You.

Kaas

Lekkere kazen worden met zorg bereid. Bij Good food for you vindt u een ruim assortiment binnen en buitenlandse kazen. De lekkerste buitenlandse kazen worden door ons zelf geïmporteerd.

Denk aan de echte Italiaanse Parmigiano Reggiano, Fromager des Clarines uit Frankrijk of een Stilton uit Engeland.

Maar natuurlijk ook heerlijke boerenkaas van kaasmakerij Ravenswaard en een keur aan geiten of schapenkaas soorten van o.a. de kaasmakers Mekkerstee, de Klompenhoeve en Bastiaansen.

Vlees en gevogelte

Ons vlees en gevogelte zijn van hoge kwaliteit en dragen het biologische keurmerk. Het rundvlees is veelal afkomstig van Limousine runderen die een heerlijk leven hebben gehad, ook het varkens en lams vlees is van eenzelfde goede herkomst. Ons gevogelte scharrelt rond in de frisse lucht en heeft veel ruimte. Daar waar mogelijk kiezen wij voor vlees en gevogelte met het Demeter keurmerk.

Al het verse vlees wordt exclusief verpakt onder het Good food for you huismerk. Ook voor de lekkerste Italiaanse en Spaanse vleeswaren bent u bij ons aan het juiste adres.

Verse groente en fruit

Good food for you kiest elke dag voor een breed assortiment, kwalitatief, super vers en smaakvol aanbod groente en fruit, alles van biologische ofwel (dynamische) herkomst.

Samen met onze leverancier proberen wij daar waar mogelijk te kiezen voor producten van het seizoen. Dit resulteert in een product met meer smaak en natuurlijk beter voor het milieu.

Duurzaam gevangen verse vis

Ons kleine maar duurzame assortiment vis is van zeer goede kwaliteit. Vele vissoorten hebben namelijk een biologische jaarcyclus. Een deel van het jaar zijn ze uitstekend van kwaliteit, maar voor veel vissen is er een periode waarin ze beter met rust gelaten kunnen worden en dat is de tijd dat ze paren. Deze periodes zijn niet altijd gelijk en zijn afhankelijk van het klimaat en voedselaanbod in de zee.

Wilt u meer weten over verantwoord vis eten? Kijk dan op www.goedevis.nl, www.visbureau.nl en www.msc.org

Zuivel

Ons assortiment zuivelproducten is breed en bestaat uit een selectie van de beste en lekkerste producten.

Bijvoorbeeld de echte zuivel van Zuivelboerderij de Weerribben, echte boeren Franse gezouten roomboter of karnemelk met de smaak van vroeger.

Brood, zoet en hartig, puur genieten

Ons assortiment brood, zoet en hartig, zijn afkomstig van het Vlaamsch Broodhuys en worden met vakmanschap en zorg bereid. Stevig brood met een knapperige, goudbruine korst.

Het assortiment van het Vlaamsch broodhuys is niet biologisch gecertificeerd, Good food for you heeft hier een bewuste keuze gemaakt voor een puur en natuurlijk product wat met echte liefde en vakmanschap is gemaakt. Wij kiezen voor een echt lekker en ambachtelijk product. Proef en ontdek het verschil! Zie ook www.vlaamschbroodhuys.nl.

Gerookte vis van Frank’s smokehouse

Frank’s Smokehouse rookt delicatessen voor Good food for you, toprestaurants en fijnproevers. Met zijn ervaring heeft Frank Heyn het roken ontwikkeld van ambacht tot culinaire kunst.

In de tijd dat hij als chef-kok in restaurants werkte, merkte hij dat er weinig echt ambachtelijk gerookte vis- en vleesproductie voorhanden was. Begonnen in zijn achtertuin, had Frank al snel een uitgebreide klantenkring opgebouwd van Amsterdamse restaurants. Sinds 2000 is Frank’s Smokehouse gevestigd aan de Wittenburgergracht in Amsterdam. Hier worden alle gerookte vis, vlees, gevogelte en andere delicatessen ambachtelijk geproduceerd. Good food for you voert een groot gedeelte van dit heerlijke assortiment, veel van deze producten zijn van duurzame visserij afkomstig en dragen dan ook het MSC keurmerk. Zie ook: www.msc.org

Wijnen

De wijnen bij Good food for you komen uit de bekende wijnstreken en landen. Alle wijnsoorten worden in samenwerking met een vinoloog beoordeeld op hun kwaliteit en goede smaak. Ook worden er regelmatig wijnproeverijen in de winkels gehouden. Good food for you hecht veel waarde aan een hechte samenwerking met zijn wijnleveranciers. Hierdoor is het grootste gedeelte van ons wijnassortiment exclusief verkrijgbaar bij ons.

Olijfolie, balsamico, pasta etc.

U vindt bij ons een scala aan heerlijke producten uit de mediterrane streken en landen. Van boeren olijfolie uit Portugal tot een verfijnde olijfolie van Sicilië. De lekkerste balsamico azijnen uit de Modena, van licht zuur tot zoet en allen volgens oude traditie gerijpt op houten vaatjes. Of verse, handgemaakte pasta. Door het langzame droogproces blijft de traditionele en unieke smaak van het deeg behouden. Een goede pesto mag natuurlijk niet ontbreken, dus ook hier heeft Good food for you vele soorten en smaken in, u leest, het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Eigen import

Good food for you importeert een groot assortiment producten, deze zijn in Nederland niet gangbaar te verkrijgen, denk aan de echt lekkere babyvoeding van Hipp, knijpfruit en groente van Ella’s Kitchen, typisch Engelse producten waaronder de lijn biologische producten van Belvoir, diverse soorten bonen en bonenmixen uit blik, of de heerlijke muesli mixen van Alara Organic en Rude Health. Ook op vers gebied importeren wij wekelijks heerlijke producten.

Good food for you Huismerk

Het huismerk van Good food for you garandeert een product van zeer goede kwaliteit en smaak. Onder het merk van Good food for you zijn er diverse soorten olijfolie van de tap, vers vlees en kaas te verkrijgen. De komende jaren zal het assortiment van Huismerk Organic zich uitbreiden met veel lekkere producten.

Ruim assortiment

Naast de uitgelichte producten omvat het assortiment van Good food for you nog vele andere producten:

Sappen, soepen, sauzen, kruiden, koeken, snoepgoed, chips en zoutjes, oosterse producten, chutney’s, thee en koffie, jam en honing, broodbeleg (diverse soorten). En nog veel meer.

Kom naar een van onze winkels om de passie voor smaak te ontdekken!